Super Auto Chorzów miał ktoś do czynienia ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ORA_DEV
    Drive
    • 2011
    • 69

Za nic w świecie za coś takiego nie dałbym 260zł. Ja u siebie mam, i jest tak potrzebna że ostatnie 14 miesięcy przeleżała u gaziarzy bo o niej zapomniałem po wymianie filtrów :twisted:
  • tatian
    Classic
    • 2010
    • 8

Jak w temacie. Czy miał ktoś do czynienia z Super Auto Spółka Jawna B. Chojnacki, K. Makula w Chorzowie?
    Największy wybór samochodów nowych i używanych na raty w leasingu, najmie, kredycie i za gotówkę. Poznaj ofertę Superauto.pl i spełnij marzenie o nowym aucie!

Największy wybór samochodów nowych i używanych na raty w leasingu, najmie, kredycie i za gotówkę. Poznaj ofertę Superauto.pl i spełnij marzenie o nowym aucie!

Chcemy kupić nowe auto Skodę. Znalazłem tę firmę. Telefonowaliśmy, rozmawialiśmy, nadesłali ofertę i wygląda ona naprawdę bardzo korzystnie. Cena auta jakieś 4-5 k zł mniej niż np. w Toruniu. Zadatku też należy wpłacić tylko min. 1% i coś zbyt pięknie to wygląda. Nie chciałbym wpaść minę, poza tym szmat drogi do Chorzowa mamy stąd pytanie. Ktoś korzystał z ich usług, słyszał coś o firmie itp.?
    Będę wdzięczny za ew. pomoc.

Komentarz

• Mr0czny
      Elegance
      • 2009
      • 948
      • Octavia III (5E3)
      • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

a z ofertą forumowych dealerów sie zapoznałeś LINK

co do firmy super auto to 3 lata temu rodzice kupowali używana astrę 3 i auto było/jest nadal w porządku

Komentarz

• pandzik
        RS
        • 2011
        • 2254
        • Seat

Miałem Pandę z Super Auta. Było OK, choć raty w $ nie były najniższe, ale to były inne czasy.

Co do kredytu w VW Banku to jest on niski ale nie na tyle niski aby "mój" bank nie dał mi niższego. Z doświadczenia wiem, że warto brać w "swoim" banku. Masz RORa, kredyt hipoteczny - to jesteś traktowany na specjalnych warunkach. Przynajmniej u mnie tak jest.

Co do ceny auta - trzeba ją negcjować. Wtedy zejdziesz do cen z SA. Niekoniecznie trzeba auto kupić we wski, w której sie mieszka.

Komentarz

• tatian
          Classic
          • 2010
          • 8

Tutaj auto będzie brane w leasing.

Komentarz

• TomekRs
            RS
            • 2011
            • 1670

Sadze, ze forumowi dadza Ci lepsza oferte. Na leasing tez powinienes miec rabat jakis.

Komentarz

• tatian
              Classic
              • 2010
              • 8

Będę próbował.

Komentarz

• t_kucyk
                Ambiente
                • 2010
                • 147
                • Volkswagen

Re: Super Auto Chorzów miał ktoś do czynienia ?

W Toruniu nie dostaniesz niskiej ceny na auto.

Komentarz

• tatian
                  Classic
                  • 2010
                  • 8

Temat można zamknąć. Rzeczywiście otrzymałem lepszą/lepsze oferty z forum.

Komentarz

Pracuję...