Za nic w świecie za coś takiego nie dałbym 260zł. Ja u siebie mam, i jest tak potrzebna że ostatnie 14 miesięcy przeleżała u gaziarzy bo o niej zapomniałem po wymianie filtrów :twisted:
Super Auto Chorzów miał ktoś do czynienia ?
Zwiń
X
-
Super Auto Chorzów miał ktoś do czynienia ?
Jak w temacie. Czy miał ktoś do czynienia z Super Auto Spółka Jawna B. Chojnacki, K. Makula w Chorzowie?
Największy wybór samochodów nowych i używanych na raty w leasingu, najmie, kredycie i za gotówkę. Poznaj ofertę Superauto.pl i spełnij marzenie o nowym aucie!
Największy wybór samochodów nowych i używanych na raty w leasingu, najmie, kredycie i za gotówkę. Poznaj ofertę Superauto.pl i spełnij marzenie o nowym aucie!
Chcemy kupić nowe auto Skodę. Znalazłem tę firmę. Telefonowaliśmy, rozmawialiśmy, nadesłali ofertę i wygląda ona naprawdę bardzo korzystnie. Cena auta jakieś 4-5 k zł mniej niż np. w Toruniu. Zadatku też należy wpłacić tylko min. 1% i coś zbyt pięknie to wygląda. Nie chciałbym wpaść minę, poza tym szmat drogi do Chorzowa mamy stąd pytanie. Ktoś korzystał z ich usług, słyszał coś o firmie itp.?
Będę wdzięczny za ew. pomoc.
-
-
Miałem Pandę z Super Auta. Było OK, choć raty w $ nie były najniższe, ale to były inne czasy.
Co do kredytu w VW Banku to jest on niski ale nie na tyle niski aby "mój" bank nie dał mi niższego. Z doświadczenia wiem, że warto brać w "swoim" banku. Masz RORa, kredyt hipoteczny - to jesteś traktowany na specjalnych warunkach. Przynajmniej u mnie tak jest.
Co do ceny auta - trzeba ją negcjować. Wtedy zejdziesz do cen z SA. Niekoniecznie trzeba auto kupić we wski, w której sie mieszka.
Komentarz
-
Komentarz